Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu îi desenează lui Dacian Cioloș ce trebuie să facă: 'Mingea este în curtea lui. El va face ce vrea el'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș află vineri dacă ajunge premier sau nu cu susținerea PNL și a UDMR! Liderul USR se va întâlni cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor pentru a afla dacă se reface coaliția și se poate baza pe votul celor două partide în Parlament, săptămâna viitoare.

Dan Vîlceanu, secretar general al PNL, are vești proaste pentru Cioloș. El transmite că USR are o majoritate cu PSD și AUR, care a fost verificată la moțiunea de cenzură prin care Florin Cîțu a fost demis. Vîlceanu i-a transmis lui Cioloș ce trebuie să facă în următoarele zile.

Citește și: Dan Vîlceanu explică de ce Guvernul a refuzat propunerea specialiștilor de a carantina Bucureștiul: 'E aproape imposibil'

”Domnul Cioloș obține o majoritate pe care a demonstrat-o și a testat-o la moțiunea de cenzură, cu PSD și AUR, sau vine la Parlament și nu obține votul de învestitură. După această procedură, trecem la următorul pas, pe consultări. Noi susținem reconstrucția coaliției, dar în jurul PNL.

Dacă Cioloș consimte că a făcut o greșeală în Parlament și partidul mai mare trebuie să conducă o coaliție, mai putem vorbi. Mingea este în curtea domnului Cioloș. El va face ce vrea el. Putem să refacem coaliția, iar ca gest de responsabilitate trebuie să o înțeleagă că nu o refacem pentru 2-3 luni, ci pentru un an jumătate, doi. Ea trebuie discutată pe baze corecte.”, a precizat Dan Vîlceanu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.