Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu anunță APOCALIPSA pentru Laura Codruța Kovesi: 'Totul se apropie de sfârşit. Nu va rămâne nici Kovesi în picioare' / VIDEO

voiculescu

Mogulul Dan Voiculescu anunţă sfârşitul şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Într-un interviu acordat România TV, Voiculescu spune că 'sistemul creat de Traian Băsescu' este pe final şi că după Florian Coldea de la SRI, urmează şi finalul lui Kovesi la DNA. Mai mult, Voiculescu e convins că Iohannis trebuie să accepte viitoarea propunere de revocare a lui Kovesi.

Citește și: Simona Halep dă o nouă lovitură! Imagini fabuloase

"Eu sper să fie furtuna dinaintea liniştii. Sistemul lui Băsescu a fost foarte perfid. El nu a fost singur. A creat o mini-armată asupra cărora are dosare. Îi şantajează. Sunt printre noi. Nu au dispărut. Îl ascultă tot pe el. Coldea şi Kovesi nu îl mai ascultă. Ei erau creierul. Creierul lucrează ordonat. Eu vorbesc de cei de sub creier. Linia a doua si a treia. A apărut o luptă pentru putere între Coldea şi Kovesi. Era de aşteptat ca cei care au tăiat şi spânzurat 10 ani să ajungă la limită. Nu va rămâne nici Kovesi în picioare. Adevărul trimufă. Să sperăm că vom avea un DNA fără Kovesi. Fără ea se schimbă totul. Peştele de la cap se împute.

Dacă va veni un procuror care să nu se implice în politică, fără vendete, va fi bine. Faptele şi documentele, realitatea, argumentele să fie cele care duc la o decizie. Sunt suficiente argumente ca ministrul Justiţiei să ceară revocarea lui Kovesi. Nu ştiu cum a reuşit Kovesi să fie deasupra legii în multe situaţii. Se comportă ca Dumnezeu pe pământ. Dumnezeu nu e pe pământ, e în ceruri. Voinţa Domnului va face să se facă dreptate treptat.

Citește și: Guvernul pregătește o lege cu dedicație! Cine va fi ajutat de actul normativ care ar putea fi adoptat foarte curând

Abuzurile din justitie sunt la fel de periculoase precum corupţia. Sunt două puncte sensibile ale României. România tăcută, oamenii care au multe de spus să se trezeaacă la adevăr şi să îşi eprime gândurile că doar societatea civilă poate întoarce lucrurile. Afirmaţiilui lui Băsescu făcute public, că Kovesi, Coldea îi raportau dosarul ICA şi cum scoteau jduecători şi o băgau pe Camelia Bogdan. Voiau să îmi dea 20 de ani. Au fost astfel de lucruri negre în domnia lui Băsescu. Acum totul se apropie de sfârşit. Judecătorii, acest colectiv de oameni, au de dat răspuns la întrebarea cu Camelia Bogdan. Ei ar trebui să ia atitudine faţă de comportamentul Cameliei Bogdan. Dacă e interes intern sau extern. Cât e? Kovesi a reuşit să ajungă personaj central în România ca simbol al răului.", a spus Voiculescu.

Citește și: EXCLUSIV! Planul lui Dragnea cu miniştrii lui Tudose! Omul surpriză care se vrea viitor preşedinte (surse)

Şi asta nu e tot. Voiculescu vorbeşte şi despre dosarul ICA în care a fost condamnat la 10 ani de puşcărie. "E un dosar la Parchetul General în derulare. Se analizează spunsele lui Băsescu. Justiţia va lămuri adevărul din procesul ICA. Acel ICA despre care se spune că a fost jefuit a câştigat un proiect european. Mă bucur. Institutele de cercetare au fost devalizate, dar acesta a fost un succes", crede Voiculescu.

Citește și: Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

Voiculescu îi transmite lui Iohannis că trebuie să accepte eventuala revocare a lui Kovesi dacă aceasta este propusă de ministrul Justiţiei. "Iohannis nu poate, chiar dacă e preşedinte să se abţină de la luarea unor decizii majore ca această decizie de revogare. Ne uităm cu îngrijorare la aceeastă atutudine pasivă faţă de Kovesi. De unde vine această reticenţă a oamenilor la Kovesi. Ori e frica, a folosit mult acest instrument, sau interesul. Frica e în oameni, când e vorba de interes e mai complicat", crede Voiculescu.

Dan Voiculescu a vorbit şi despre proiectele de viitor, dar şi despre ce a păţit în puşcărie. "Am răspuns şi reconfirm că nu fac parte din nicio tabără. Am doar tabăra FACIAS care se ocupă de abuzurile celor de la putere. Să limităm abuzurile celor de la putere. Asta e preocuparea mea.

Citește și: Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

Nu am primit nicio ameninţare. Nu mi s-a  întâmplat nimic ca demnitatea să îmi fie afectată. Oamenii au fost civilizaţi. Nu au fost ameninţări, momente dificile. Am încercat şi cred că am reuşit să înlocuiesc libertatea de mişcare, cu cea de analiă. Am stat de vorbă cu mine. Am înţeles nişte lucruri. Nu ar fi rău ca magistraţii după favultate să stea o săptămână âîn penitenciare să vadă cum e acolo. În viaţă trebuie să faci orice e posibil, să constuireşti ceva. Când mori, să spui că nu ai trăit degeaba", a mai spus Voiculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.