Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, în straie preoțești?

Dan Voiculescu/ blog
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a primit propunerea de a susține mai multe examene pentru a fi hirotonisit. Informația, potrivit jurnaliștilor de la CanCan, este una cât se poate de reală.

Dan Voiculescu a absolvit în acest an Facultatea de Teologie, declarând deschis că latura spirituală ocupă un loc important în viața sa.

„După ce am luat licența în teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc. Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire”, a scris Dan Voiculescu pe blog, în luna august a acestui an.

Potrivit informațiilor publicate de CanCan, lui Dan Voiculescu i s-a propus după absolvire să susțină câteva examene suplimentare, pentru a putea fi hirotonisit. Care a fost răspunsul său, încă nu știm, dar am putea afla în viitorul apropiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.