Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu sare în apărarea PSD: 'Am încredere că acest trend ascendent al economiei românești va reprezenta o punte de stabilitate pentru generația tânără'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu comentează statisticile Comisiei Europene care dau România ca lider în topul creșterii economice în rândul țărilor membre UE.

"Eurostat, departament al Comisiei Europeane, a publicat un raport privind creșterile economice ale țărilor membre U.E.. În acest raport se arată că România conduce detașat cu o creștere de 4,2% în trimestrul doi al anului 2018, comparativ cu același trimestru al anului trecut.

Am încredere că acest trend ascendent al economiei românești va reprezenta o punte de stabilitate pentru generația tânără care luptă pentru principiile democrației și valorile unei economii de piață stabile ce oferă șanse de dezvoltare egale oricărui cetățean al României", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Citește și: PSD vrea SCHIMBAREA prevederilor din Codul Penal privind uciderea din culpă: `Toleranța trebuie să aibă anumite limite` .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.