Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu ZGUDUIE sistemul: Anunță PUȘCĂRIE pentru Traian Băsescu și vorbește despre ȘANTAJE la adresa unor 'anumiți oficiali'

basescu voiculescu

Dan Voiculescu îi răspunde lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte al României a acuzat că, de fapt, în spatele ”sistemului ticăloșit” nu ar sta el, așa cum a fost acuzat, ci chiar cei de la PSD și foștii politicieni care au susținut această formațiune, printre care și fondatorul Trustului Intact. ”Au fost alţii care au spus să mă încercuiască pentru ca să nu mai pot vorbi. A fost o cooperare între Voiculescu şi Kovesi. Alte lichele de la Antena 3, oameni de ultimă speţă trimiteau cameră de filmat trei luni la notariat la fiica mea. Spuneau seara că uite-i pe băsişti", a dezvăluit Traian Băsescu, la România TV.

Voiculescu reacționează în termeni foarte duri și anunță că Băsescu șantajează ”anumiți oficiali ai statului român”, și din aceste motive este ”nepedepsit pentru faptele sale”. Însă, fostul senator e de părere că Băsescu va ajunge în pușcărie.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

”Băsescu are tupeul să apară în spațiul public și să se prezinte că o victimă a sistemului pe care, de fapt, chiar el l-a creat.

Prin șantaj mai controlează încă anumiți oficiali ai statului român motiv pentru care este încă nepedepsit pentru faptele sale.

Eu cred că Băsescu va face mulți ani de pușcărie atunci cand justiția independentă își va face datoria.”, e mesajul lui Dan Voiculescu de pe blogul său.

Citește și: Tudorel Toader a făcut anunțul: ‘Va fi o lege cu impact financiar’ – Ce proiect pregătește ministerul său .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.