Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, APEL către un grup de jurnaliști: Îi rog să cerceteze ce spun eu acum! Atenție la ce întâmplă în spatele Stării de urgență!

Captura facebook
Dana Budeanu

Dana Budeanu, realizatorul pastilei de Opinie - Verdict Politic - difuzat pe stiripesurse.ro face un apel către ”jurnaliștii adevărați” să facă cercetări serioase despre ceea ce se întâmplă în spatele Stării de Urgență decretată de președintele României pentru a contracara eficient efectele pandemiei generate de noul coronavirus SARS - CoV - 2.

Vezi și: Profilul morţilor de COVID-19 din Italia: Nicio victimă sub 30 de ani, doar trei morţi fără alte boli, vârsta medie este 80 de ani

Ea relatează Cazul de la Spitalul Universitar din București unde managerul spitalului, Adriana Nica, a fost înlocuită pe neașteptate cu Cătălin Cîrstoiu, nume care asociat tragediei de la Clubul Colectiv.

”Imediat după instaurarea stării de urgență a fost demis managerul Spitalului Universitar. La secunda 1 a fost demis managerul și la Secunda 2 a fost înlocuită cu dl.Cîrstoiu Colectiv, așa am văzut că i se spune. M-am sesizat ieri singură sî văd care e treaba la Spitalul Universitar... nimeni nu vorbește. Tot ce se spune se spune pe surse pentru că amănuntele acestei acțiuni nu a fost spusă de nimeni.

Fac apel la câțiva jurnaliști, jurnaliști în care am încredere în legătură cu mafia și corupția din Ministerul Sănătății: Sorina Matei, Victor Ciutacu, Cătălin Tolontan, Bogdan Tiberiu Iacob, Sorin Roșca Stănescu, Răzvan Savaliuc.

Am aflat concret următoarele: pacienții depistați pozitivi care au fost aduși la Spitalul Universitar sunt pacienți tratați de rinichi, deci care făceau dialize în sistemul de sănătate privat la Clinica Diaverum Sema Parc, ambii. Medicul care i-a preluat și internat la Spitalul Universitar, doamna Rodica Constantin, lucrează și la această clinică. Acești pacienți cu febre, etc... înțeleg din articolele publicate deja că nu au fost testați la Clinica X, adică nu se știa că au, că nu au.

Sâmbătă după ce s-a constatat că vineri a fost depistat pacientul X e pozitiv a sosit o comisie care a desfășurat o anchetă preliminară, epidemiologică preliminară. În urma acestei anchete care s-a terminat sâmbătă noaptea, la 20 de minute distanță, ca hoții, managerul Spitalului Universitar a fost nu Demis, ci Suspendat pe perioada Stării de Urgență. de care se va ocupa Cîrstoiu Colectiv.

La nici câteva ore după această situație, adică luni, a apărut cu surle și trîmbițe știrea că ăsta micu a achiziționat2 aparate de făcut teste la spital... Când să le fi luat? Duminică? Ceea ce vă spun eu acum, azi, a fost dezmințit după agitația creată după ce am întrebat eu ieri... că de fapt nu s-a luat nimic, că să vezi că.... aparatul era în spital și știi și tu și nevastă-ta!

Sfatul meu e pentru toți medicii în perioada asta - semnați orice vi se pune în față că altfel sunteți mătrășiți. Că apoi urmează pârnaie e altceva... dar acum dacă nu semnați, OUT.

Tot ce se face pe sănătate și are repercusiuni se numește crimă!

Între timp managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, Vasile Rîmbu, cu 1700 de cadre medicale trimise acasă nu a fost suspendat pentru că este fosta propunere a PNL la funcția de ministru al Sănătății... de aceea nu este suspendat.

Oare corupția mai ucide în perioada asta sau o acoperă corona?”, spune Dana Budeanu - VEZI VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.