Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu descifrează scandalul Ghinea-Rafila: 'Consultanța a fost împărțită de Ghinea. De aia urlă' (Video)

Radu Pop
facebook.com
Dana Budeanu

Dana Budeanu intervine în scandalul legat de banii pentru consultanță prevăzuți în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Dana Budeanu afirmă că fostul ministru Ghinea este cel care a introdus în PNRR inclusiv consultanța de la OMS, iar problema actuală ar fi legată de eliminarea banilor pentru consultanță de la Banca Mondială și Banca Europeană de Investiții (BEI).

„Ați băgat consultanță în PNRR de 50 de milioane de euro, împărțită la trei. Sandale urlă acum că Rafila dă consultanță la OMS pe 20 de milioane de euro, consultanță trecută în PNRR de Ghinea și de doamna de la Banca Mondială și BEI. Ăia au fost detașați cât să scrie PNRR, adică cât să treacă acolo nu știu câte zeci de milioane de euro consultanță.

Consultanța a fost împărțită de Ghinea între OMS, BEI și Banca Mondială. Acum a rămas consultanță doar la OMS, să facă consultanță pe 20 de milioane de euro. De aia urlă Ghinea, că nu mai iau consultanță ăia pe care îi aduseseră ei, adică BEI și Banca Mondială.

Maxim să mai scrie doamna Dogioiu, care are o afinitate pentru sandalele tale, să te spele puțin. Ați încercat să babardiți, n-ați reușit să babardiți. Au rămas 20 de milioane din cele 50 de milioane. Nu spun că nu suntem în continuare arși, dar cu pesedii suntem la jumate arși”, afirmă Dana Budeanu în Verdictul Politic de sâmbătă, 20 august.

Vezi și: Cristian Ghinea, derapaj fără precedent la adresa ministrului Sănătății: O să mor cu tine de gât!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.