Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dana Budeanu face noi precizări despre înregistrările care le-ar putea băga în PUȘCĂRIE pe Nicușor Dan: 'Este penal. Nu o spun eu, o spune Kovesi'

unica.ro
dana budeanu

Nicuşor Dan, candidatul PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei, apare într-o înregistrare în care își folosește influența pentru ca un controversat afacerist să rămână cu restaurantul construit ilegal în Parcul Copiilor să nu îi fie demolat de către Primăria Sectorului 4, la care avea și o datorie de 100.000 de euro.

Dana Budeanu a declarat, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că faptele pe care ea le-a dezvăluir în rubrica sa, ”Verdict politic”, de pe STIRIPESURSE.RO, sunt de natură penală și l-ar fi trimis după gratii, dacă Laura Codruța Kovesi ar mai fi fost șefă la DNA.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Codrin Ștefănescu: ‘Asemenea haos și bătaie de joc n-am văzut în viața mea!’

"Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte inregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul", susţine Dana Budeanu.

"Doresc ca Nicuşor Dan să ne spună în direct că ceea ce a făcut nu este trafic de influenţă. Este o decizia a CCR-ului, nu aveţi voie să intervenţi lângă nicio autoritate. În epoca Kovesi era nenorocire, să asculte dânsă. Ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă, punct. Eu sunt om foarte corect, foarte deschis, dar această puritate. Eu nu fac parte din niciun partid, faptul că susţin pe Firea nu înseamnă nimic. Aşa funcţionaţi, suntem cu voi sau suntem împotriva voastră. Vreau să fim corecţi, ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă. Se aude, ce să negi din asta?!" , susţine Dana Budeanu.

Citește și: Își primesc răsplata! Guvernul Orban, start la marea împărțeală pentru traseiști!

"Este trafic de influenţă, nu este nevoie de o analiză. Nu este legal ce a făcut, este penal. Nu o spun eu, o spune Kovesi. Vorbim despre infracţiune," , a mai spus Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.