Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu îi scoate în fața clasei pe profesorii de matematică: Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu îi scoate în fața clasei pe profesorii de matematică: Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!

Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii de matematică. Ea consideră că jumătate dintre ei sunt slab pregătiți și că nu fac nimic la ore, tocmai pentru a-i face pe elevi să apeleze la meditații.

Dana Budeanu a susținut că jumătate dintre profesorii de matematică din România sunt slab pregătiți și nu fac nimic la ore

”Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesoriii de matematică fac asta”, a explicat Budeanu la România TV.

Acuzele Danei Budeanu nu s-au oprit, însă, doar la profesorii de matematică. Ea susține că tot sistemul este compromis și îi acuză pe profesori că s-a ajuns la asta pentru că au votat ”inteligent”.

”Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual. Ași votat HoHa, Marele Alb. Că vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs. În cabina de vot, în cancelarie. Să-i votați pe ăștia care v-au dat un scuipat nobil. Că sunteți inelectuali”, a tunat Dana Budeanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.