Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, MESAJ către cei 'doi sclavi' care îi trimit mesaje de amenințare cu serviciile secrete: 'Sunteţi sclavi de când vă ştiţi' (VIDEO)

unica.ro
dana budeanu

Dana Budeanu a început marţi rubrica "Verdict politic", la STIRIPESURSE.RO. În primul episod din seria care se va transmite pe pagina de Facebook stiripesurse.ro,  Dana Budeanu dezvăluie că a fost ameninţată de două persoane, foşti "deontologi", actuali politicieni.

"Săptămâna trecută, plecată fiind, am primit un mesaj, foarte indirect, de ameninţare şi intimidare din nucleul a doi măscărici, foşti deontologi, actuali oameni politici. Cumva mesajul fiind ca eu să nu mai postez despre un măscărici.

Vezi și: Cutremur la Kremlin: Vladimir Putin și-a demis cel mai important consilier, fără nicio explicație

Băi, fătălăilor, uitaţi-vă bine aici: dacă o singură dată, o dată mai aud, nu dacă mi se transmite, dacă accidental printr-un ghinion absolut al vostru mai aud că îmi pronunţaţi vreo silabă din nume la vreo masă, în vreo gaşcă, într-un context de orice fel, ce fac cu voi doi, reţineţi, va depăşi nu seria BD... Caterinca pe care o să o fac eu cu voi doi nu vă va rupe pe genunchi, vă va duce în punctul că nu o sămai puteţi ieşi pe stradă. Maidanezii care o să treacă pe stradă pe lângă voi o să râdă în hohote. Nu vă e, mă, ruşine? Cine sunteţi voi, mă, măscăricilor? Voi aţi ajuns să faceţi ameninţări prin oraş? Păi eu vă ştiu de la început. Presa de scandal din România a luat fiinţă cu mine la masă. Voi doi sunteţi nişte sclavi pe o plantaţie. Cuvintele alea pe care le-aţi transmiţi voi, alea 7-8 cuvinte, că atâtea ştiţi.... Ce? Servicii secrete? Băi închipuiţilor, Dănuţa e fată, vă transmit următorul lucru: toată măscăreala asta pe care o faceţi voi, cu toate mesele astea pe la care vehiculaţi în bătaie de joc numele şefilor de servicii secrete, şefilor de direcţii... Nu vreau să încep să-i enumăr, că nu-mi permit. Când ai discernământ ştii ce subiecte poţi să abordezi pe la şpriţ. Voi, ca nişte măscărici, aruncaţi cu aceste nume în dreapta şi în stânga. Într-o zi nu o să mai puteţi vorbi că faceţi lucrurile astea.

Faptul că în România se vorbeşte în permanenţă şi orice măscărici poate vorbi şi arunca cu tot felul de nume, de relaţii de prin servicii, nume de generali şi cai verzi pe pereţi, e pentru că România este un sat penibil inexistent, în care pe ei îi doare în fund de voi şi vă lasă pe pajişte să vă jucaţi de-a politica. Atât, asta e singura explicaţie. Faptul că voi vă permiteţi asemenea enormităţi de afirmaţii, faptul că voi, nişte sclavi, aţi ajuns să trimiţi mesaje de ameninţare unei femei... Numai femeile se ameninţă între ele. Asta e o chestie de fete. Bărbaţii nu se ameninţă. Nu fătălăii, bărbaţii adevăraţi. Nu sunteţi. Aveam 20 de ani când făceam ce încercaţi voi să faceţi azi. Atenţie: o făceam de drag. Voi nu ştiţi ce e aia. Voi sunteţi sclavi de când vă ştiţi. Pe caşcaval de politicieni, pe caşcaval de partide, pe caşcaval de sponsori faţă de care aveţi obigaţii.

O dată dacă mai deschideţi gura şi pronunţaţi o silabă din numele meu, ăia de la care mâncaţi azi, de la care mergeţi în vacanţă, de la care vă luaţi costume, batiste, orice, nu o să mai stea cu voi la masă de ruşine. Printre ăia cu care staţi la masă sunt şi oameni care mă cunosc de 20 de ani. Înainte să mai faceţi imprudenţe, puneţi şi voi nişte întrebări. Nu vă e ruşine? Cu ce să mă ameninţaţi? Păi ajungeţi să-mi ameninţaţi oamenii cu care colaborez? Nu vă e ruşine? Eu v-am lăsat în pace până acum, băi, marţafoilor. Voi credeţi că eu sunt retardaţii ăia cu care staţi voi? Numai măscăriţii între ei halesc aşa ceva. Ce o să ziceţi, că ce? Că fac ce? Nu aveţi ce! Eu, spre deosebire de voi, nişte ageamii, nişte nimeni despre care ştiu tot... Caterinca pe care eu o fac eu nu e nici 1% din ce ştiu.

Aceşti foşti deontologi, actuali politicieni, trăiesc într-o mizerie, într-o societate mizerabilă, într-un anturaj mizerabil, plin de jeguri. Pe majoritatea jegurilor le cunosc. Printre jegurile care vă înconjoară există şi nişte şmecheri care vă au pe nota de plată. La sfârşitul lunii valoraţi cât cheltuie pe pantofi în familie. Ăsta e nivelul.

Eu trăiesc într-o lume superbă. Vorbesc cu 10-15 oameni. Sunt un om liber din toate punctele de vedere. Nu am cum să fiu atinsă de vreo încercare a voastră. Sunt înconjurată doar de oameni liberi. Puterea brandului Dana Budeanu de aici vine şi nimeni nu poate cumpăra această putere", afirmat Dana Budeanu, în primul episod "Verdict politic", pentru STIRIPESURSE.RO.

Dana Budeanu a ţinut să transmită că rubrica "Verdict politic" este independentă şi nu se poate interveni pe conţinutul editorial stabilit de autoare.

"Ceea ce eu fac este entertainment. Faptul că ceea ce spun este adevărul este o opţiune personală. Impactul este pentru că eu spun adevărul. Faptul că oamenii cred ceea ce eu spun nu se poate schimba, nu se poate influenţa, nu se poate opri. Nu este un efect calculat. Este un efect al subconştientului care procesează informaţia pe care eu o scot pe guriţă sau o scriu în 5 postări. Nu se poate lupta cu forţa unei informaţii care se transformă în adevăr pentru cineva. Nu se poate, pentru că nimeni nu are puterea de a lupta cu asta. Degeaba vă isterizaţi şi vă tăvăliţi pe jos şi angajaţi sute de echipe de consilieri. Nu au ce să facă", a precizat Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.