Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu: 'Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood!'

romaniatv.net
Dana Budeanu

Dana Budeanu, mesaj scandalos după moartea lui Stephan Pelger: "Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood!".

Dana Budeanu a publicat pe contul ei de Instagram o serie de mesaje care pot fi interpretate în mai multe feluri. Pe de o parte ar fi vorba despre așa-zisele vedete autohtone care se droghează și iau bani în continuare de la branduri, dar și despre moartea lui Stephan Pelger.

Ea intervine astfel în scandalul legat de moartea neașteptată a creatorului de modă Stephan Pelger. Aceasta a transmis un mesaj extrem de dur cu privire la decizia acestuia de a-și pune capăt zilelor, e de părere rtv.

Este deja foarte bine cunoscut faptul că Dana Budeau spune lucrurile direct și fără menajamente. Și în acest contex, considerat de foarte multe persoane ca fiind unul extrem de delicat, aceasta și-a exprimat opinia. Mesajul postat de aceasta pe rețelele de socializare este unul cât se poate de tranșant, care blamează gestul designerului vestimentar, dar și persoanele care vorbesc despre despresie.

„Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood! Săracilor sunteți dân Militari, dân Berceni și dă la țară! Marș la muncă că a venit facutura la gunoi. Giancărilor, lăsați-ne cu depresiile și harnelile voastre! Marș! Sunteți o rușine și atât! Adolescenții se uită la voi și cred că asta e viața, scamelor! Viața luzărilor drogatz înseamnă credință, iubire, putere, încredere. Marș!”, a scris Dana Budeanu pe pagina ei de Instagram.

Dana Budeanu și Lucian Becali nu cred în depresie

Dana Budeanu nu este singura persoană publică care a blamat gestul făcut de celebrul creator de modă din România. Lucian Becali, unul dintre nepoţii latifundiarului din Pipera, a reacţionat scandalos după ce Stephan Pelger, unul dintre creatorii de modă cunoscuți în spațiul public din România, a fost găsit spânzurat, de un vecin, în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei, scrie romaniatv.net.

De-a lungul timpului, creatorul de modă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, prima oară când avea doar 10 ani. CU toate acestea, moartea sa nu l-a impresionat deloc pe Lucian Becali, care a avut o reacție cât se poate de dură.

„Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul,nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeti în depresie”! Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a este posterea de pe Facebook a lui Lucian Becali.

Nepotul milionarului din Pipera și Dana Budeanu se pare că împărtășesc aceeși opine cu privire la depresie, pe care o asocială cu consumul de droguri și cu lipsa de activitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.