Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu a explodat în direct la TV: Tot ceea ce vi se spune este o minciună. Sunt niște invenții și vrăjeli. Este un jaf al unor traderi de energie

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu a explodat, luni seară, la România TV și a demascat minciunile care se propagă în spațiul public cu privire la prețurile la energie.

"Sunt pregătită să distrug la propriu. Tot ceea ce citiți, tot ceea ce vi se spune despre "n-avem curent, trebuie să facem frigul, luptăm cu Putin", tot este o minciună.

Romania nu are nici o legătură din punctul de vedere al energiei electrice UE. România produce curent electric pentru toată țara. Statul produce pentru fiecare cetățean, produce 95 la sută.

Noi avem aceste facturi uriașe pentru că statul permite unor băieți deștepți să ne revândă energie electrică. Totul printr-un computer.

Noi nu avem nevoie să importăm energie pentru România. Noi nu trebuie să facem economie. Facturile care le plătiți pentru 30-40 de băieți deștepți.

Populația trebuie să înțeleagă, noi avem curent. Sunt niște invenții și vrăjeli. Este un jaf al unor traderi de energie.

Tu, Iohannis, convoci CSAT ca să vezi ce, dracului, se îbtâmplă cu această liberalizare. PNL a duchies, sanchis, ușa pieței libere..

Populația trebuie să știe adevărul. Statul român ticălos nu vrea să vă dea curent ieftin. Oamenii sunt păcăliți de tot felul de termeni, de UE.

Nu ne mai comparați și nu mai aburiți lumea cu alte state vor nu știu ce. Noi n-avem treabă cu celelalte", a spus Dana Budeanu..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.