Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, revoltată în direct la TV: Lui Clotilde nu are ce să i se întâmple. Așa se face politică în România

captura TV
Dana Budeanu

Dana Budeanu a spus, joi seara, la România TV, că primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand, nu i se va întâmpla nimic după ce a ieșit la iveală dosarul de la ANI.

"Lui Clotilde nu are ce să i se întâmple. Această faptă, infracțiune, ce s-a îântâmplat acum este una dintre cele N făcute de când a preluat mandatul.

Așa se face politică în România. Gândiți-vă la marele dosar, pe care le-a văzut toată țara.

Doamna primar, după ce a fost hărțuită de presă, a ieșit instantaneu cu o înregistrare în care, urlând, a explicat cum toți sunt niște mincinoși.

Vitejiile aster sunt unele și aceleași, cum a fost și cu domnul de la PER. Cand nu ești cuminte, apar astfel de vitejii", a spus Dana Budeanu.

ANI a stabilit că primarul Sectorului 1 s-a aflat în conflict de interese şi incompatibilitate, fiind sesizat şi Parchetul General în legătură cu săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Potrivit ANI, Clotilde Armand s-a aflat în conflict de interese, deoarece în exercitarea atribuţiilor de primar a semnat dispoziţiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului "Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie", finanţat din fonduri europene şi care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 lei, încălcând astfel prevederi din Legea nr. 161/2003.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.