Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, verdict pe tema coronavirusului: 'Subiectul nu e cool pentru nu e vina nici a lui Firea, nici a lui Ciolacu' (VIDEO)

dana budeanu

Tema coronavirusului nu stârneşte mari dezbateri în zona "hashtag", pentru că problemele nu pot fi puse pe seama PSD, afirmă Dana Budeanu în Verdictul politic de marţi, 25 februarie.

"Subiectul nu e cool pentru nu e vina nici a lui Firea, nici a lui Ciolacu. Subiectul e foarte important. Panica se va instala oricum. Majoritatea oamenilor nu sunt instruiţi, sunt mediocri în percepţie. Să stai 7 zile, să nu ieşi până a seară cu nimic... Vorba lui Caramitru: fă-te că lucrezi. Fă o celulă mică acolo, să le spuneţi oamenilor să stea liniştiţi. Să nu ai un mesaj concret de 7 zile? Nu se poate! Aţi stat să vedeţi ce spune CCR şi Iohannis şi apoi aţi ieşit? Aici e vina PSD. Sunteţi opoziţia. În ultima săptămâna trebuia să urlaţi zilnic", afirmă Dana Budeanu.

Dana Budeanu îl ia la ţintă şi pe Klaus Iohannis: "Iese matahală ăla, vorbeşte trei prostii, orchestrat. Conferinţele astea sunt precum dezbaterile? Tot aşa, au voie trei ziarişti care întreabă cretinisme şi ăla răspunde ce vrea el? Eu nu ştiu cum se desfăşoară conferinţele astea de presă. N-aţi făcut nimic. Ce ai făcut tu în 6 ani? Concret. Cu 'tu', că ăştia ai tăi de prin partid înjură pe toată lumea."

Dana Budeanu mai afirmă că integrarea în UE a dus la o emigraţie masivă, iar românii nu au ştiut să îşi promoveze interesele, aşa cum face Viktor Orban în Ungaria.

"Viktor Orban a luat nişte miliarde de la nemţi, cu BMW, a luat şi de la Samsung. După ce a făcut el pipilică pe covorul UE. Voi ce aţi făcut? După, băi, Hoha, ia-l pe Orban, du-te la Merkel, că vorbeşti pe limba ei, şi adu nişte miliarde", mai afirmă Dana Budeanu, rubrica "Verdict politic", în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.