Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dancă, despre demisia lui Bolojan: Înțelegem motivele. Rămâne unul dintre cei mai performanți primari

ionel danca PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că demisia lui Ilie Bolojan din funcția de prim-vicepreședinte al partidului a fost motivată de faptul că acesta dorește să se implice mai mult la nivel local, precizând că edilul rămâne unul dintre cei mai performanți primari.

“Apreciem activitatea de până acum a domnului Ilie Bolojan în funcția de prim-vicepreședinte al partidului. Ne-am bucurat să facem echipă împreună la nivelul conducerii partidului. Înțelegem motivele pentru care a ales să se dedice mai mult proiectelor care îi cer mai mult timp, proiectelor de la nivel local, de la nivelul Primăriei minicipiului Oradea", a afirmat Ionel Dancă, marți pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că Ilie Bolojan este printre cei mai performanți edili ai PNL și că partidul vrea să extindă la nivel național modelul impus de edil.

"Pentru PNL, Ilie Bolojan rămâne unul dintre cei mai performanți primari liberali, care a impus un model de administrație liberală pe îl dorim extins la nivelul întregii țări. Ne batem în continuare pe implicarea sa politică, atât la nivelul partidului, cât și la nivelul administrației locale a municipiului Oradea", a completat purtătorul de cuvânt al PNL.

Ilie Bolojan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte pe strategii poltice al PNL. Primarul municipiului Oradea spune că vrea să se concentreze pe proiectele Primăriei Oradea. Liberalul este și lider al PNL Bihor și a fost ales la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc pe 19 iunie 2017 în funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.