Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă anunță suplimentarea efectivelor serviciilor medicale și de siguranță publică de Paște

psd guvern dancila

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul a suplimentat numărul de efective și personal din cadrul serviciilor medicale și celor de siguranță publică în perioada sărbătorilor pascale, conform Mediafax.

Citește și: Decizie NEAȘTEPTATĂ pentru Augustin Lazăr, pe final de mandat - ANUNȚUL Curții de Apel Alba în procesul Lazăr - Ministerul JusCtiției

„Ne-am asigurat că românii se vor bucura de sărbători liniștiti de Paște. Autoritățile sunt pregătite să ofere în aceste zile continuitatea serviciilor medicale dar și a celor de siguranță publică. Avem experiența anilor precedenți am discutat cu miniștri. Vor fi asigurate efective suplimentare și personal suficient astfel încât să existe o activitate neîntreruptă a serviciilor de care oamenii au nevoie”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

Ea a mulțumit personalului care lucrează în perioada sărbătorilor pascale.

„Le mulțumesc tuturor celor care sunt gata să vină în ajutorul cetățenilor și veghează ca această mini vacanță să fie lipsită de incidente, mă refer la cadre medicale, polițiști, jandarmi, pompieri, salvatori SUMRD. Cu această ocazie doresc să le transmit tuturor românilor sărbători liniștite și le doresc să se bucure alături de familie și alături de cei dragi”, a conchis Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.