Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă,despre cazul din Caracal: 'Au fost demiteri pe întreg lanțul de decizie. Cel mai probabil, vor urma'

facebook.com
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a spus, într-o declarație la MAI, că cel mai probabil, vor mai urma demisii și demiteri în urma crimelor de la Caracal, premierul subliniind că deciziile de înlăturare din funcție nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

„Așa cum știți, în aceste zile, în aceste zile au demisionat atât șeful STS, cât și ministrul Afacerilor Interne. Au mai fost demiteri pe întreg lanțul de decizie și acțiune din sistem și, cel mai probabil, vor urma. Vreau să fie clar: aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care în urma anchetei au greșit. În continuare, vom lua cele mai stricte măsuri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Potrivit premierului, autoritățile au obligația morală și cea impusă de lege pentru a-i pedepsi drastic pe cei care au greșit în cazul de la Caracal.

Demiterile în urma crimelor din Caracal au început să curgă chiar de vineri, de la șeful Poliției Române, Ioan Buda, la prefectul județului Olt.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Ulterior, marți, ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunțat că se retrage din funcție.

Ca interimar la MAI a fost Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.