Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, despre ceasul care a provocat discuții: 'Am zis să nu îl mai pun, dacă îl arăt vor veni cu un alt scandal'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că nu mai poartă ceasul, deoarece nu vrea să mai dea subiect de scandal. Ea a adăugat că toate ceasurile pe care le are sunt ieftine, putând să și le permită orice român. Liderul PSD a adăugat că a fost europarlamentare și și-a permis să dea bani pe broșe, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

„Am zis să nu îl mai pun. Este un ceas pe care l-am primit de la soțul meu, în niciun caz de aur. Nu depășește 5.000 de euro. Dacă arăt ceasul vor veni cu un alt scandal. Măcar să îl rostogolească pe ăsta. Ca să ascundă lașitatea lui Iohannis vin ori cu cele patru case, ori cu ceasul. Am ceasuri, dar nu sunt de firme sau de marcă, sunt ceasuri pe care le-am asortat la rochia pe care o aveam sau la costum. Sunt ceasuri ieftine, pe care și le poate permite orice om modest din această țară. Fiecare poate avea un hobby, pentru mine ceasurile nu reprezintă un hobby. Nu sunt pasionată. Am și broșe”, a spus Viorica Dăncilă, la TVR1.

Liderul PSD a adăugat că și-a putut permite să își cumpere broșe scumpe, deoarece a fost nouă ani europarlamentar.

„Eu am fost europarlamentar, mi-am putut permite să îmi cumpăr o broșă. 6400 de euro aveam salariu. Era chiria care costa destul de mult, dar oricum rămâneau. Era diurna, era un calcul, rămâneau niște bani. Este un salariu din care îți poți permite anumite lucruri”, a adăugat Dăncilă.

Întrebată dacă s-ar întoarce la Bruxelles, liderul PSD a răspuns afirmativ: „Da, să știți că am stat acolo, mi-am făcut mulți prieteni, am fost apreciată în comisiile în care lucran, a fost o activitate care mie mi-a plăcut. Aici sunt multe lucruri urâte, multe jigniri și multă violență verbală, acest lucru nu se întâmpla la Bruxelles”.

Liderul deputaților PNL Florin Roman a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei. În declarația de avere a prezidențiabilului PSD sunt trecute bijuterii de aur în valoare estimată la 5000 de euro, dobândire în anul 2017.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

„ Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămane apoi că doamnă Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă inseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora, candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta doamnă Dăncilă?! ”, a adăugat Roman.

Liberalul a atașat și fotografii cu ceasul fostului premier Viorica Dăncilă și prețul acestuia.

Prezidențiabilul PSD a trecut în declarația de avere bijuterii în valoare de 5000 de euro, obținute în anul 2017, potrivit documentului citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.