Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, după evenimentul de lansare a Cartei Albe a IMM-urilor: Executivul continuă să lucreze pentru consolidarea unui mediu favorabil dezvoltării întreprinde

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a spus joi, pe Facebook, după ce a participat la evenimentul de lansare a Cartei Albe a IMM-urilor din România, că IMM-urile sunt forța oricărei economii solide și sănătoase, iar astfel de evenimente și lucrări de specialitate rafinează și îmbunătățesc relația Guvernului cu mediul privat.

„M-am bucurat să particip la evenimentul de lansare a Cartei Albe a IMM-urilor din România, prilejul unui dialog de substanță pentru optimizarea politicilor publice în domeniu. IMM-urile sunt forța oricărei economii solide și sănătoase, iar astfel de evenimente și lucrări de specialitate rafinează și îmbunătățesc relația Guvernului cu mediul privat.

Executivul continuă să lucreze pentru consolidarea unui mediu favorabil dezvoltării întreprinderilor. Reducerea birocrației, încurajarea investițiilor private, digitalizarea serviciilor publice și programe precum Start-Up Nation sunt doar câteva dintre progresele în acest domeniu.

Continuăm să susținem inovația și competitivitatea, pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și creșterea economiei.”, scrie Dăncilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.