Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: Guvernul susţine eforturile R.Moldova în parcursul european; avem interes comun în infrastructură

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Guvernul va acorda tot sprijinul Republicii Moldova pentru implementarea proiectelor din domeniile de protecţia mediului, sănătate, educaţie, a declarat, miercuri, premierul Viorica Dăncilă, menţionând că există interes comun pentru proiectele de interconectare a infrastructurii de transport şi reducerea tarifelor de roaming. 

"Doresc să salut rezultatele reuniunii grupului de lucru interministerial România - Republica Moldova, desfăşurată ieri la Bucureşti. Am făcut un pas important pentru punerea în practică a deciziei pe care am luat-o împreună cu doamna prim-ministru Maia Sandu de a lansa un exerciţiu comun de identificare a domeniilor de interes asupra cărora România se va concentra cu prioritate în etapa următoare, ţinând cont de nevoile Republicii Moldova", a afirmat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, conform agerpres.ro

Ea a adăugat că sunt proiecte în domenii importante privind protecţia mediului şi a apelor, educaţie, cultură, sănătate, cooperare transfrontalieră şi telecomunicaţii. 

"Avem interes comun pentru proiectele de interconectare în domeniul infrastructurii de transport, precum şi pentru reducerea tarifelor de roaming. Vom acorda tot sprijinul pentru implementarea lor, pentru că dorim să contribuim în mod direct la îmbunătăţirea nivelului de trai al tuturor cetăţenilor din Republica Moldova. Guvernul României susţine eforturile Republicii Moldova de avansare a parcursului european, singura opţiune pentru un viitor democratic şi prosper", a precizat prim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.