Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă îi aruncă mânușa lui Iohannis: Am dormit 20 de luni cu telefonul pe noptieră. Sper să nu îi fie teamă de o confruntare 1 la 1 cu o femeie

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a reluat luni invitația adresată președintelui Klaus Iohannis de a participa la o confruntare televizată față în față în legătură cu proiectul prezidențial.

„Nu am primit niciun raspuns (la invitatiile anterioare, n.red.) Sper ca dlui presedinte sa nu ii fie teama de o confruntare 1 la 1 cu o femeie, ar fi rusinos pentru dl presedinte sa aiba o astfel de abordare. eu vreau doar atat, dansul sa spuna ce a facut in 5 ani de activitare, eu sa spun ce am facut in 20 de luni de activitate. Sa mai spunem cum vedem noi activitatea presedintelui in perioada urmatoare. E important pentru cei care au speranta, trebuie odata si odata sa dam dovada de mai multa transparenta, trebuie sa vedem pentru cei cerem un vot care a fost activitatea noastra. Eu 20 de luni am dormit cu telefonul pe noptiera. La presedinte am vazut ca reactiile au fost tarzii. A avut un mandat eșuat”, a zis Dancila la DCNews.

Vezi și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.