Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: Îmbunătăţirea serviciilor medicale - prioritară pentru Guvern; vor fi achiziţionate ambulanţe cu fonduri europene

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Îmbunătăţirea serviciilor medicale este prioritară pentru Guvern, a afirmat miercuri prim-ministrul Viorica Dăncilă, precizând că vor fi achiziţionate mai multe tipuri de ambulanţe şi echipamentele necesare acestora din fonduri europene. 

"Îmbunătăţirea serviciilor medicale este prioritară pentru Guvernul României. Am alocat fonduri naţionale, (...) dar am găsit şi soluţii complementare de finanţare din fonduri europene", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, scrie agerpres.ro

Potrivit şefei Executivului, "au fost depuse şapte proiecte regionale, cu o valoare nerambursabilă de 390 de milioane de lei, pentru achiziţionarea mai multor tipuri de ambulanţe şi echipamente necesare acestora". 

"Dorim, astfel, ca cetăţenii să beneficieze de servicii medicale şi echipamente, care să crească capacitatea de răspuns la situaţii de urgenţă, inclusiv în cazul accidentelor cu victime multiple. Fondurile provin din Programul Operaţional Regional 2014-2020", a subliniat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.