Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, în fața celei mai mari provocări de la preluarea mandatului! Cătălin Rădulescu intervine furtunos: Mă voi opune și voi cere public referendum național

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu reacționează după ce Klaus Iohannis a aprobat miercuri, la propunerea Guvernului României, memorandumul care susține Compactul Global pentru Migrație (CGM).

„Pe data de 10-11 decembrie la Marrakesh in Maroc, România prin guvernul nostru trebuie sa semneze sau nu Compactul global pentru migrație ( CGM). SUA, Ungaria, Israel, Cehia, Polonia, Bulgaria, Austria, Elvetia, Croația, Italia și Australia au anunțat deja ca nu vor semna acest pact ONU. Din 2014 m-am opus categoric primirii prin orice forme a migranților in țara noastră și semnării oricăror documente care va obliga țara noastră sa accepte primirea migranților . Ne-a protejat Dumnezeu sa nu avem aici la noi in țara acte teroriste. Ma voi opune și voi cere public ca poporul roman prin referendum național sa decidă dacă vor sau nu sa primim migranți și securitatea naționala sa se transforme in insecuritate la adresa noastră și a copiilor noștri . Sper ca noi, PSD , miniștrii nostrii, Guvernul României, majoritatea parlamentara și pana la urma poporul roman, nu vom accepta vreodată sa ne fie teama in țara noastră și nu ne vom mai grăbi sa semnam documente pentru care ne vor condamna copiii și nepoții nostri.”, scrie deputatul PSD pe Facebook.

Probleme pentru prințul moștenitor al Arabiei Saudite. E la un pas să fie inculpat pentru crime împotriva umanității. Un judecător argentinian a dat startul

Memorandumul cu tema ”Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată” a fost adoptat de Guvern și propune adoptarea unei poziții de susținere din partea României a Compactului Global pentru Migrație (CGM), în forma convenită în urma negocierilor.

Prin intermediul memorandumului a fost aprobat textul declarației naționale care va fi prezentată de către delegația României care va participa la Conferința interguvernamentală pentru adoptarea Compactului Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată, care va avea loc în perioada 10-11 decembrie a.c., la Marrakesh, Maroc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.