Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, mesaj tranșant: 'Nu voi permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a spus că în calitate de premier nu va permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ea transmite că deși s-a promovat intens lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, anunță MEDIAFAX.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

"România nu este o țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ca prim-ministru, nu voi permite să se lipească această etichetă României. Trebuie să dăm dovadă de consens, să vedem ce putem face fiecare pentru a îndrepta lucrurile", a declarat premierul Viorica Dăncilă, marți, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a mai declarat că deși s-a promovat intens în spațiul public lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, după cazul criminalului din Caracal.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

"În spațiul public s-a promovat intens în ultimii ani lupta împotriva corupției, ceea ce este corect, iar lupta împotriva corupției trebuie să continue. În același timp nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, împotriva rețelelor de trafic de persoane și de droguri, împotriva violatorilor și pedofililor, împriva criminalilor, celor care destabilizează în cel mai josnic mod societatea", a spus liderul social-democraților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.