Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă: O remaniere va exista. Luni voi termina evaluarea

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală și că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniștrilor din cabinetul său, scrie Mediafax.

„O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o ședință a Comitetului Executiv în care social-democrații vor discuta despre remanierea guvernamentală.

- Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați, au declarat marți, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, președintele PSD Liviu Dragnea intenționează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o ședință a Comitetului Executiv Național, reuniune în care liderii filialelor PSD și conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniștrilor social-democrați.

Premierul Viorica Dăncilă este așteptată să prezinte, în ședința CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programulde guvernare de către fiecare minister în parte, au spus pentru MEDIAFAX surse din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.