Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, precizări după întâlnirea cu Timmermans la Congresul PES: 'Nu m-a evitat deloc. Am fost primită cu căldură' (FOTO)

Viorica Dăncilă Frans Timmermans

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Parlament, despre ce imaginile cu prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans, care trece pe lângă ea fără să o salute, au devenit virale, că cei doi au o relație foarte bună, se cunosc de mult timp și că întâlnirea de la Madrid a fost un succes.

„O relație foarte bună (cu Frans Timmermans - n.r.). Nu m-a evitat deloc. Nu mă evită, dimpotrivă, ne cunoaștem de foarte mult timp. Am fost primită cu căldură. Am o bună relație cu Frans Timmermans, o să vă trimit o fotografie să vedeți care este relația adevărată cu Frans Timmermans. Această întâlnire de la Madrid a fost un succes”, a declarat Viorica Dăncilă, luni, la Parlament, conform Mediafax.

Întâlnire-bombă înainte de audierea lui Kovesi în Parlamentul European - Liviu Dragnea, față în față cu șeful Comisiei LIBE/ UPDATE

content-image

content-image

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene a afirmat sâmbătă, la Madrid, la Congresul PES: „Acesta este un mesaj care a fost transmis clar ieri lui Liviu Dragnea de către Serghei, Udo şi cu mine, ieri, când ne-am întâlnit. I-am spus ieri: Liviu, dacă vreţi să faceţi parte din această familie, trebuie să respectaţi valorile noastre fundamentale. Şi Liviu a spus că vor face acest lucru. Vom avea discuţii pe această temă în săptămânile viitoare. Nu putem face niciun compromis în acest domeniu. Aceasta este o linie roşie pentru mişcarea noastră, asta e o linie roșie pentru Europa”.

Ulterior, Timmermans a afirmat, pentru Politico că Dragnea „vrea să discute cu noi, nu vrea să părăsească familia (PES), vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate. În următoarele săptămâni vom vedea dacă putem face asta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.