Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dancing with the stars: Proiecţii de filme şi spectacole de dans organizate pe plajă în perioada 14 iulie - 1 septembrie

dans contemporan

Proiecţii de filme şi spectacole de dans vor marca serile de joi la malul mării, în perioada 14 iulie - 1 septembrie, evenimentele fiind organizate pe o plajă din cartierul Faleză Nord al municipiului Constanţa, în cadrul proiectului "Dancing with the stars", a informat, miercuri, administraţia locală.

Participarea la spectacole şi filme este gratuită.

"Direcţia de Cultură, Educaţie, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, împreună cu Asociaţia Talent-Art Constanţa, vă invită la 'Dancing with the stars'. Aveţi ocazia să petreceţi serile de joi într-un mod inedit, prin vizionarea de filme şi participarea la spectacole de dans şi muzică. Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, iar participarea la spectacole şi filme este gratuită. Locul de desfăşurare este plaja Reyna din cartierul Faleză Nord. În perioada 14 iulie - 1 septembrie, proiectul 'Dancing with the stars' oferă 8 spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Conform sursei citate, fiecare seară de spectacol va fi deschisă de momente de dans oferite de trupa constanţeană "Total Dance Show", precum The Oscar Show, Tango Show, Great Gatsby Show, Streetdance Show, Cabaret Show, Luxurya Show, spectacol de dansuri tradiţionale greceşti oferit de Ansamblul ELPIS Constanta, dar şi un concert al trupei NADA.

Fiecare moment artistic va fi precedat de proiecţia unor filme memorabile, multe dintre ele câştigătoare de premii OSCAR, precum A Star is Born, Take the Lead, Great Gatsby, Step Up Revolution, Zorba the Greek, Chicago, Burlesque, Bohemian Rhapsody, potrivit Agerpres.ro.

"Publicul constănţean va putea asista la demonstraţiile de dans şi va putea lua parte la mişcare pe durata de desfăşurare a acestora. De asemenea, vizionarea filmelor se va face pe cel mai mare ecran de proiecţie de pe o plajă din România, realizat în anul 2021 pe o suprafaţă de 120 mp", se mai spune în comunicat.

Valoarea totală a proiectului "Dancing with the stars" este de 179.530 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.