Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Danemarca anunță cea mai mare captură de explozibili din istoria sa

primetimezone
Danemarca proteste

Poliţia daneză a confiscat 200 de kilograme de explozibili, un record pentru regatul nordic, au declarat luni autorităţile daneze, care au arestat doi bărbaţi în acest caz, relatează AFP.

''Am confiscat o cantitate istorică de explozibili, în privinţa căreia, desigur, suntem foarte liniştiţi că nu se mai află în mâinile infractorilor'', a indicat într-un comunicat un responsabil al operaţiunii, Henrik Andersen, scrie agerpres.ro.

Duminică, forţele de ordine au confiscat 206,4 kg de explozivi, a căror natură exactă nu a fost dezvăluită, într-un hangar dintr-o zonă rezidenţială din sudul oraşului Copenhaga.

''Există indicii că explozibilii ar putea să provină din Suedia, dar aceasta este în curs de verificare', a declarat Andersen agenţiei locale Ritzau.

Nicio ţintă posibilă nu a fost încă făcută publică. Cei doi bărbaţi arestaţi, în vârstă de 21 şi 54 de ani şi a căror identitate nu a fost dezvăluită, sunt suspectaţi de deţinerea de explozibili ''în circumstanţe deosebit de agravante''. Ei neagă acuzaţiile care le sunt aduse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.