Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Alves, căpitanul Braziliei, a semnat cu Sao Paulo

www.digisport.ro
Dani Alves

Fundaşul lateral Dani Alves, căpitanul selecţionatei Braziliei, a semnat un contract valabil până în 2022 cu Sao Paulo FC, a anunţat clubul brazilian de fotbal pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

"Puteam să aleg orice loc pentru a juca, însă am ales să mă întors în Brazilia, pentru ţara mea, pentru poporul meu, pentru clubul meu de suflet", a spus fostul jucător al lui FC Barcelona şi Juventus Torino într-o înregistrare video difuzată pe contul de Twitter a grupării paulista. 

Danis Alves era liber de contract după despărţirea de campioana Franţei, Paris Saint-Germain în luna iunie. Fundaşul şi-a anunţat personal plecarea de la clubul francez, unde a jucat în ultimele două sezoane alături de prietenul şi compatriotul său Neymar.

Citește și: Tenismanul Dominic Thiem s-a callificat în semifinale la turneul de la Kitzbuehel (ATP)

La 36 de ani, fundaşul brazilian continuă să evolueze la un nivel ridicat, fiind desemnat recent cel mai bun jucător de la Copa America, turneu găzduit în luna iulie de ţara sa şi la care a ridicat în premieră trofeul în calitate de căpitan al Selecao. 

Acesta a fost al 40-lea titlu cucerit în cursul carierei sale de Dani Aves, "jucătorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului", potrivit noului său club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.