Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cel mai titrat jucător din fotbal revine la FC Barcelona: Xavi l-a cerut în mod special

Noul antrenor principal al Barcelonei, Xavi, i-a convins pe responsabilii de pe Camp Nou să ajungă la o înțelegere, pentru a-l readuce la club pe fundașul dreapta Dani Alves.

În vârstă de 38 de ani, Alves și-a oferit serviciile fostului său club după plecarea de la Sao Paulo, dar conducerea Barcelonei nu a fost inițial convinsă și a respins oferta sa, deoarece dorește să se concentreze pe aducerea unor jucători mai tineri, scrie mediafax.ro.

Cu toate acestea, Xavi a spus foarte clar că îl vrea pe Alves, pentru a ajuta atât pe teren, cât și în afara lui, iar președintele Joan Laporta a decis în cele din urmă să facă o concesie și să încheie un acord cu brazilianul.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a susținut că s-a convenit asupra unui contract pe un an, iar ambele părți așteaptă acum doar aprobarea La Liga, înainte de a finaliza tranzacția.

Între timp, a fost făcut și anunțul oficial, conform căruia, contractul a fost semnat până la finele acestui sezon.

Alves este așteptat să înceapă antrenamentele cu fosta sa echipă săptămâna viitoare, dar Barcelona a anunțat că el nu va putea fi înregistrat oficial până la deschiderea ferestrei de transferuri din iarnă, în ianuarie.

Xavi nu s-a arătat deranjat de această întârziere. El crede că jucătorul de 38 de ani poate oferi o experiență reală tinerilor jucători din echipă, ajutând în același timp să transmită mesajul său despre ce înseamnă să joci pentru Barcelona.

Pentru Alves este o întoarcere la clubul pe care l-a părăsit în 2016 și o șansă de a-și completa palmaresul care cuprinde 391 de apariții pentru blaugrana.

După ce va fi în cele din urmă înregistrat, nu se așteaptă ca Alves să fie titular incontestabil. Barcelona are încă încredere în americanul Sergino Dest, în timp ce Xavi face presiuni pentru ca reînnoirea contractului lui Sergi Roberto să fie finalizată.

Ca jucător al Barçei, Alves a câștigat 23 de titluri: 6 Ligi, 4 Cupe ale Regelui, 3 Ligi ale Campionilor, 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 3 Supercupe ale Spaniei și 4 Supercupe ale Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.