Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Alves revine în faţa judecătorului pentru a depune mărturie pentru acuzaţia de viol

www.digisport.ro
Dani Alves

Fotbalistul brazilian Dani Alves, fostul jucător al Barcelonei, aflat în arest preventiv în Spania pentru acuzaţia de viol, va compărea din nou în faţa judecătorului pentru a depune mărturie în dosarul său, pe 17 aprilie, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Conform postului Cadena Ser, fotbalistul va da o nouă declaraţie în faţa judecătorului lunea viitoare la secţia a III-a a Tribunalului din Barcelona pentru a prezenta versiunea sa asupra evenimentelor petrecute în clubul de noapte pe 30 decembrie anul trecut.

În declaraţiile anterioare în faţa judecătorului de instrucţie, Alves a oferit până la trei versiuni diferite, începând prin a spune că nu o cunoaşte pe tânără, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că i-a făcut un sex oral consimţit.

Dani Alves a solicitat să depună din nou mărturie la cererea sa, aşa cum prevede legea, care permite unei persoane anchetate să depună mărturie de câte ori consideră pe durata procesului său.

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura echipei Pumas UNAM.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.