Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Coman, președinte Astra, despre antrenorul Dan Alexa: 'Marți vom lua deciziile necesare'

gsp.ro
Dan Alexa

Dan Alexa se va despărți de Astra, iar cel mai probabil decizia va fi comunicată după ședința de marți, 1 octombrie, de la club, anunță MEDIAFAX.

CITEŞTE ŞI: Tabelul care îți spune ce îți lipsește în organism, în funcție de simptome

La întrevedere vor participa cei din staff și oficialii giurgiuvenilor, dar patronul Ioan Niculae e decis deja să renunțe la antrenorul de 39 de ani. Numărul unu pe lista înlocuitorilor e Laszlo Balint.

Acum, după tragerea la sorți a optimilor Cupei României, unde Astra va juca împotriva celor de la Sepsi, Dani Coman, președintele giurgivenilor a comentat:

„Mâine vom avea o şedinţă, mâine vom analiza rezultatele pe care le-am avut în aceste etape de campionat, vom analiza ce s-a făcut bine şi ce s-a făcut mai puţin bine şi probabil vom lua deciziile necesare. Fotbalul nu-ţi oferă garanţii, indiferent de echipa pe care o ai, indiferent de antrenorul pe care-l ai. Cert este că Dan este la antrenament azi, antrenează echipa, ce va fi în viitor vom vedea. N-aş putea spune că sunt fericit, mă aşteptam la mai mult de la echipa noastră, dar am încredere că ne vom îndeplini obiectivele şi în acest an”.

Laszlo Balint la Astra

Laszlo Balint e favorit să-l înlocuiască pe Dan Alexa, iar Dani Coman a anunțat: „Laszlo Balint este un antrenor foarte bun, este un antrenor tânăr, un antrenor de viitor, dar este sub contract cu UTA Arad, o echipă care se află pe locul 2, chiar dacă are un meci mai puţin, şi n-ar fi frumos şi nici profesionist din partea mea să vorbesc de tehnicianul altei echipe”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.