Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Oțil a suferit un accident la Raliul Transilvaniei - În ce stare se află prezentatorul TV

Arena
raliu Perla Harghitei

Un împătimit al motoarelor, Dani Oţil a participat la Total Transilvania Rally, unde, sâmbătă dimineaţă, a avut un mic accident. Prezentatorul tv de la Antenă a ieşit din decor şi autoturismul în care se afla s-a oprit între copaci, informează SpyNews.

Pasionat de maşini puternice şi motoare turate la maximum, Dani Oţil s-a prezentat din nou la cursele de raliuri, evenimente la care participă frecvent, de ani de zile. De această dată a avut ghinion şi a ieşit din decor, maşina lui ajungând direct între copaci!

În urma accidentului, maşina echipajului cu numărul 500 a fost avariată. Din fericire, Dani Oţil şi Marc Banca se află în afara oricărui pericol, "ieşind" din autoturism fără nicio zgârietură! De asemenea, nu au fost alte persoane rănite la această competiţie.

Anunţul a fost făcut chiar de reprezentanţii Total Transilvania Rally, pe pagina oficială. De altfel, echipajul lui Dani Oţil nu este singurul care a întâmpinat astfel de probleme. Se pare că în a doua zi a competiţiei, sâmbătă, mai multe probe le-au dat bătăi de cap concurenţilor.

"Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială “Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului “Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău", se arată în comunicatul Total Transilvania Rally.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.