Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4 al Capitalei: 'Am votat pentru prosperitatea comunităţii noastre, am votat pentru dezvoltare'

Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4 al Capitalei, și candidat la un nou mandat, a votat la Colegiul Național Octav Onicescu, cu gândul la viitor, la proiectele ce vor fi continuate pentru transformarea Sectorului 4 într-un hub de business și educațional.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

” În primul rând, am votat pentru prosperitatea comunităţii noastre, am votat pentru dezvoltare, am votat pentru locuri de muncă bine plătite, dar în primul rând am votat cu gândul că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ăsta este cel mai important lucru pe care vreau să-l marchez prin acest vot şi de aceea fac apel la toţi locuitorii Sectorului 4 să vină astăzi să voteze. Este extrem de important să marcăm ce dorim să facem în următorii patru ani. Este foarte important să continuăm proiectele pe care comunitatea le-a început, este foarte important să creăm locuri de muncă, este foarte important să ne transformăm într-adevăr în capitala Bucureştiului. Astea sunt gândurile cu care am venit astăzi la vot””, a declarat Daniel Băluță, cel mai bine cotat candidat pentru Sectorul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.