Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Băluţă, despre pasarela ce leagă şoseaua Berceni de Popeşti-Leordeni: Oamenii vor face o economie de 15-20 de minute

Primaria Sectorului 4
Daniel Baluta

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a fost prezent, miercuri, la montarea primului tronson din pasarela pietonală care va uni şoseaua Berceni, în apropierea staţiei de metrou IMGB, de oraşul Popeşti-Leordeni.

El a afirmat că cetăţenii din cele două zone care folosesc metroul vor economisi între 15 şi 20 de minute.

"Astăzi, obţinem o victorie foarte importantă pentru oamenii din Sectorul 4, respectiv pentru oamenii din Popeşti-Leordeni, pentru că în fiecare zi toţi cei care folosesc staţia de metrou vor face o economie de 15 - 20 de minute, pe de o parte, iar pe de altă parte, un alt lucru extrem de important pentru comunităţile noastre este acela că demonstrează o dată în plus că filosofia în care astăzi funcţionează Bucureştiul trebuie să se schimbe. Împărţirile pur administrative nu mai sunt de actualitate", a declarat Daniel Băluţă.

Primarul a precizat că în circa 3 săptămâni lucrările vor fi finalizate.

"Cele 2 turnuri care se găsesc unul în Popeşti-Leordeni, unul în Sectorul 4 sunt finalizate, pilonul de susţinere este finalizat, sunt 12 piloni, iar etapa aceasta a tablierului metalic face ca întreaga structură să fie finalizată, urmând doar finisajele. Singurele probleme pe care le-am putea întâmpina sunt cele legate de livrarea lifturilor, pentru că aceste pasarele au două niveluri, iar acestea sunt deservite de lifturi. Termenele de livrare sperăm ca furnizorii externi să le respecte. Sperăm din tot sufletul să le primim în două săptămâni, aşa cum contractul nostru prevede", a spus Băluţă.

Potrivit acestuia, investiţia totală se ridică la aproximativ 7.500.000 lei cu TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.