Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin: În ultimii zece ani, România nu a avut un preşedinte

Daniel Constantin


'Trebuie să constatăm că în ultimii zece ani pensionarii din România nu au avut un preşedinte, pe fotoliul de la Cotroceni a stat un personaj care a impozitat vieţile în loc să le apere drepturile. În ultimii zece ani, bugetarii români nu au avut un preşedinte, personajul de la Cotroceni le-a tăiat salariile fără să aibă mustrări de conştiinţă. În ultimii zece ani, clasa de mijloc din România nu a avut preşedinte, personajul de la Cotroceni a mărit TVA şi a falimentat zeci de companii private, sute de mii de companii private din cauza taxelor suplimentare. În ultimii zece ani, profesorii, medicii, fermierii, poliţiştii, magistraţii din România, toţi cei care au muncit corect, care au trăit greu nu au avut un preşedinte şi totuşi sunt unii în această ţară, sunt unii care au avut preşedinte în ultimii zece ani. Elena Udrea a avut preşedinte, Emil Boc a avut preşedinte, domnul Blaga a avut preşedinte, chiar şi domnul Iohannis a avut un preşedinte în ultimii zece ani, dar trebuie să vă întreb pe dumneavoastră - ştiţi cine nu a avut preşedinte în ultimii zece ani? România! România nu a avut preşedinte în ultimii zece ani', a spus Daniel Constantin la Consiliul Naţional al PSD, care a votat susţinerea premierului Victor Ponta în alegerile prezidenţiale din toamnă.

Daniel Constantin a adăugat că a venit timpul ca România să aibă un nou preşedinte adevărat, care să pună punct politicii Băsescu şi să redea încrederea şi respectul cetăţeanului român.

'Dar a venit însă timpul acum ca România să aibă din nou un preşedinte. După zece ani în care societatea românească a fost divizată, umilită, minţită, după zece ani de nedreptăţi şi conflicte a venit timpul ca România şi românii să aibă un preşedinte adevărat. Un preşedinte al tuturor românilor, un om care să pună punct politicii Băsescu şi să redea încrederea şi respectul cetăţeanului român. Un preşedinte care să ne ducă înainte, şi nu să ne întoarcă cu ani în urmă, doar aşa naţiunea română va putea să devină mai puternică', a mai spus Constantin.

El a subliniat că formaţiunea pe care o conduce este alături de PSD din 2011, la guvernare din 2012 şi că va fi un partener serios la alegerile prezidenţiale pentru social-democraţi. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.