Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin, previziune BOMBĂ: 'Tăriceanu îl va TRĂDA pe Dragnea'

Daniel Constantin

Fostul vicepremier Daniel Constantin, a făcut previziuni care zdruncină coaliţia PSD-ALDE. Președintele PRO România a declarat marți pentru EVZ că afirmația unui ministru ALDE despre apropierea partidului de PNL reprezintă dovada trădării pe care ar pregăti-o președintele formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu.

"Se confirmă ceea ce am spus în urmă cu câteva luni. Călin Popescu Tăriceanu va trăda PSD, îl va trăda pe Liviu Dragnea. S-a folosit de PSD pentru a-și impune apropiații în funcții cheie pentru ca ulterior aceștia să îi fie un sprijin. Nu este un secret pentru nimeni că situația economică nu este bună, că auspiciile nu sunt cele mai favorabile. Iar Tăriceanu a început să se distanțeze de guvernare. Este un joc dublu, o trădare față de partid și față de electorat, așa cum îi este caracteristic dlui Tăriceanu. Are trădarea în sânge, o arată trecutul său politic", a declarat Daniel Constantin pentru EVZ.

Afirmaţiile lui Daniel Constantin vin în contextul în care ministrul pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat recent: "Prin gesturile noastre, ale fiecăruia dintre noi, parlamentari, președinți de organizații, simpli membri de partid, cu toții încercăm o apropiere față de PNL".

Citeşte şi: Parlamentarii TĂCUŢI: Aleşii care n-au avut nimic de spus. Zeci de deputaţi şi senatori au luat cuvântul doar în prima ședință .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.