Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir, acuzații explozive la adresa lui Dumitru Dumbravă după ironiile la adresa Olguței Vasilescu. Ce demers anunță fostul ofițer SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir manda

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului Eduard Hellvig, o scrisoare prin care cere desecretizarea audierii lui Dumitru Dumbravă, în contextul unei postări a lui Dumbravă în care este ironizată Olguța Vasilescu.

"Asta este marele general SRI Dumbrava. Specimenul asta a bagat oameni nevinovati la puscarie, a distrus firme, destine, familii si sta la bancuri macabre pe facebook. Maine dimineata (n.r.: vineri) voi trimite o scrisoare deschisa Comisiei SRI si Directorului Hellvig, la un an de cand au anuntat public ca vor desecretiza audierea lui Dumbrava. Alianta Nationala solicita public Comisiei SRI si directorului Hellvig desecretizarea de urgenta, integrala, a audierii lui Dumbrava. S-a depasit orice limita a bataii de joc fata de romani", a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

Reacția vine după ce fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu:

Respinsă de Iohannis și ironizată de un fost general SRI, Olguța Vasilescu a răbufnit: 'Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă'

"Olguța îl suna la 3 noaptea pe Klaus:
- Domnule președinte, a murit ministrul transporturilor. Va rog, va implor sa ma puneți pe mine in locul lui!!!!
- Bine, bine o sa vorbesc mâine dimineata cu groparii!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.