Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir provoacă CUTREMUR în justiție și politică: dezvăluie un mail intern al DNA

Fostul ofițer al SRI Daniel Dragomir publică o informație care provoacă un adevărat cutremur în justiție, dar și pe scena politică. El a intrat în posesia unui mail intern al DNA, în care procurorii recunosc că aparatura de interceptare folosită de autorități nu este omologată, pentru că nu există standarde naționale sau europene.

Citește și: SONDAJ CURS de tip Omnibus - PSD și PNL, în scădere. SURPRIZELE Victor Ponta și Dacian Cioloș

Mii de oameni la puscarie pe probe inventate

În România, tehnica folosită ca să vă intercepteze și pe care s-au plătit sute de milioane de euro nu este omologată. Aveți mai jos un mail intern al DNA: Horatiu Baias, șeful Serviciului Tehnic al DNA, recunoaște adevărul!
Horatiu Baias a discutat cu privire la aceasta problema cu Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi. De frica, au secretizat tot, inclusiv specificatiile tehnice, inclusiv caietele de sarcini. Adica, din bani publici, ei cumpara la secret ce tehnica si ce soft vor ei. Fara transparenta, fara vreo umbra de legalitate.

Încă o dată.
Sunteți ascultați cu tehnică, software și echipamente care pot să vă inventeze convorbiri, să vă modifice convorbiri, să inventeze mesaje și să distorsioneze vocile când convine sau nu, inclusiv "tehnica" dată denunțătorilor.

Dacă vreți să expertizați înregistrările cu care v-au băgat sau vă vor băga la pușcărie, nu puteți.

Vă pun și un film cu Kovesi (prima și ultima dată când a spus un adevăr). Vă explică chiar ea, Nefertiti, cum se face: astfel de software folosește și DNA. Așa au “paradit” serviciile și DNA mii de oameni.

Ministrul Justiției, președintii celor două camere ale Parlamentului, CSM, trebuie să ia act deîndată cu privire la faptul că zeci de mii de români se află in pușcării, arestați preventiv sau în instanțele de judecată, fiind acuzați pe baza unor probe “obținute” abuziv, ilegal și în secret.

Și nu doar să ia act. Să acționeze!”, arată Daniel Dragomir, pe pagina personală de Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.