Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir provoacă CUTREMUR în presă: lista celor 19 jurnaliști colaboratori ai SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir manda

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, susține că a furnizat Comisiei de Control a SRI o listă cu 19 jurnaliști care aveau ”legături neprincipale” cu ofițerii SRI. De asemenea, Dragomir a sugerat Comisiei să audieze 7 patroni de presă, pentru a vedea ce legături au avut aceștia cu SRI și cum au fost finanțați de Florian Coldea și George Maior.

”Am furnizat o listă de 19 persoane care au întreținut relații neetice și neprincipiale cu oameni din serviciile secrete, care au primit informații privilegiate, oameni care au primit chiar și informații clasificate din dosare.

Am vorbit despre trusturi de presă care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurată de Florian Coldea și George Maior. Am discutat și despre trusturile de presă care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante.

Un alt lucruri pe care l-am propus Comisiei este audierea a nouă patroni de presă, care au beneficiat de sprijin financiar și logistic din partea domnului Maior, din partea domnului Coldea (...) Vorbim de foarte mulți bani, de milioane de euro. Sunt resurse alocate din bugetul SRI pentru obiective care nu intră în atribuțiile Serviciului”, a declarat Daniel Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.