Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir publică imagini care îl DISTRUG pe Florian Coldea și strategia SRI

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, ține să contracareze ceea ce el susține că ar fi o strategie a SRI, care trimite oameni în presă cu misiunea de a explica că între el și Florian Coldea nu a existat nicio relație.

Dragomir a explicat că între el și Florian Coldea a fost o relație foarte strânsă, fostul prim-adjunct al SRI fiindu-i mentor.

”Relația mea cu Florian Coldea este una foarte veche. Mă cunosc cu Florian Coldea din 1997, iată că se fac 20 de ani de atunci. El mi-a fost mentor (...) Am fost împreună cu Florian Coldea în Irak, la misiunea de recuperare a jurnaliștilor români”, a spus Dragomir la Antena 3.

El a explicat că în timp a devenit prieten apropiat cu Florian Coldea, fiind chiar prieteni de familie.

”Noi eram ca o familie în acel moment, petreceam weekend-urile împreună cu familiile. Această imagine este de la Revelionul 1999-2000. Mulți dintre colegii mei din SRI au participat la acel Revelion, așa că toți cei care încearcă acum să spună că nu existau legături strânse între mine și Florian Coldea, sunt niște delatori”, a explicat Daniel Dragomir.

Dragomir a explicat că dă publicității o fotografie care să contracareze tactica SRI de a bagateliza relația sa cu Florian Coldea.

content-image

La a doua imagine, Dragomir a ținut să explice că el a fost în Irak să salveze jurnaliștii, nu ”la Disneyland ca să fac poze și să cumpăr lucruri drăguțe”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.