Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenechiu: Gestul premierului de a recunoaște că a greșit mi se pare o dovadă de onestitate și responsabilitate. Mi se pare ciudat că a apărut acum informația

YouTube
Daniel Fenechiu

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, susține că premierul și-a asumat o greșeală făcută cu mulți ani în urmă și nu crede că o asemenea întâmplare trebuie să afecteze în vreun fel perspectivele sale ca prim-ministru sau că că ar putea aduce o atingere calităților sale.

„Mi se pare o dovadă de responsabilitate, de onestitate. Nu a fost arestat, a fost reținut. Cred că mulți oamnei au săvârșit câte o contravenție în tinerețea lor. În SUA există niște reguli în ceea ce privește consumul de alcool. Nu a săvârșit vreo infracțiune, este un păcat al tinereții pe care mulți din cei care ar putea să fie astăzi critici și să dea lecții cu siguranță au pățit - unii au fost prinși, alții au avut noroc”, a declarat Fenechiu pentru stiripesurse.ro

Referitor la alegerile interne al PNL care vor avea loc în toamnă, Fenechiu nu crede că imaginea lui Florin Cîțu va avea de suferit din cauza incidentului de acum 20 de ani și nu crede că își va pierde din susținători.

„Activul PNL este unul pragmatic. Motivul pentru care cea mai mare parte a activului PNL s-a apropiat și-l susține pe Florin Cîțu nu ține de cum arată, de cum vorbește, de anumite, chestiuni din trecut, ci ține de performanța premierului, de premisele pe care le prezintă pentru viitorul partidului și pentru viitorul guvernării, ține de lucruri pe care premierul le-a livrat. Nu cred că cineva ar putea să fie influențat de o poveste de 20 de ani”, a adăugat Fenechiu.

Senatorul liberal a ținut să precizeze că i se pare foarte ciudat că abia acum au apărut aceste informații, în campania internă a partidului, și nu până acum, deși Florin Cîțu a trecut prin mai multe campanii electorale.

„Nimeni din cadrul partidelor de opoziție, nimeni din cadrul adversarilor tradiționali nu a avut, nu a căutat, sau nu a avut această informație. Din perspectiva asta cred că declarațiile făcute de președintele partidului încep să capete un alt contur în legătură cu implicarea unora în viața internă a partidului”, a mai spus Fenechiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.