Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Fenechiu: Proiectul de țară al PND este 'redeşteptarea' naţiunii române

machiavelli.ro
daniel fenechiu

Proiectul de ţară al Partidului Naţional Democrat (PND) este "redeşteptarea" naţiunii române şi întărirea "coloanei sale vertebrale", un program "ambiţios" prin care doreşte să tragă un semnal de alarmă în legătură cu posibilitatea ca naţiunea română să dispară, dacă nu se face nimic, a declarat sâmbătă preşedintele PND, Daniel Fenechiu, la Congresul formaţiunii, transmite Agerpres

"Naţiunea română se află în prag de prăpastie. Populaţia a scăzut cu 5 milioane de români, natalitatea a scăzut, faptul că s-a adoptat o lege care rezolvă problema indemnizaţiei, nu rezolvă problema natalităţii, cea mai mare parte dintre tineri vor să plece din ţară. Principala problemă a României este că, dacă nu facem nimic, naţiunea română dispare. România va ajunge o colonie, o sursă de export a intelighenţiei şi o foarte bună piaţă de desfacere pentru multinaţionale", a afirmat Fenechiu. 

El a spus că, la acest al doilea Congres al PND, s-au înregistrat 1.820 de participanţi, fapt care demonstrează că PND îşi doreşte să joace un rol important în politica românească. 

Invitaţii la Congres, respectiv Daniel Florea (PSD), Mihai Voicu (PNL) şi Daniel Barbu (ALDE), au transmis salutul conducerilor partidelor pe care le reprezintă, urând succes PND înainte de campania electorală pentru alegerile locale. 

"Dincolo de ceea ce fiecare partid promovează ca principii, valori şi idei, toate ar trebui să promovăm democraţia - adică o credinţă puternică în faptul că libertăţile individuale nu sunt date de stat şi pe care statul nu le poate nici controla, nici diminua, nici înmâna. Libertăţile ne aparţin nouă cetăţenilor, statul nu face decât să le garanteze şi să le protejeze potrivit unor garanţii constituţionale", a precizat Daniel Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.