Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu desființează protestul #foaiagoală: 'Nu sunt de acord. Orice fraier poate să braveze dând o foaie goală'. Îndemnul fostului ministru al Educației

daniel funeriu

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a au început astăzi simularea probelor de la Bacalaureat, care se va încheia în 21 martie, urmând ca în 29 martie să fie anunţate rezultatele. În acelaşi timp, Consiliul Naţional al Elevilor continuă protestul dăm #foaiagoală, pe care l-a început la simularea probelor de la Evaluarea naţională. În acest context, Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, critică protestul, susținând că „orice fraier poate să braveze dând o foaie goală”. „Faceți protestul "foaia plină", demonstrați că luați 10 pe linie și că sunteți mai buni ca impostorii care vă conduc”, este îndemnul fostului ministru.

Ping-pong cu un dosar al lui Ghiţă la ÎCCJ: SIIJ vrea să întrebe la DNA dacă se menţine apelul

„Să se noteze: nu sunt de acord, și consider ca fiind un penibil răsfăț, protestul "foaia albă". Orice fraier poate să braveze dând o foaie goală. Dacă tot vreți să protestați, faceți protestul "foaia plină", demonstrați că luați 10 pe linie și că sunteți mai buni ca impostorii care vă conduc. Ah, dar am uitat: asta e mai greu și nu ne place efortul, în schimb ne plac luminile rampei mediatice... Așa că nu-i mai ridicați în slăvi pe cei care "protestează" cu foi goale...”, scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.