Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, fostul ministru al învățământului, atac vehement la Klaus Iohannis: 'Tot ce a atins omul ăsta s-a terminat prost'

Daniel Funeriu / Facebook
daniel funeriu

Austria s-a opus aderării Româ­niei la spaţiul Schengen, motivând că există o mare problemă a migranţilor. Vestea că țara noastră nu va intra în spaţiul Schengen de la 1 ianuarie 2023 a adus un val uriaș de opinii și comentarii. Una dintre "vocile" care s-au remarcat este și cea a fostului ministru al învățământului, Daniel Funeriu. Într-o postare acidă pe Facebook, acesta a ținut să facă o listă ce cuprinde toate eșecurile președintelui Klaus Iohannis.

Reușita aderării la spațiul Schengen este umbrită doar de cea mai importantă realizare a lui Iohannis, anume „România Educată”.
Tot ce a atins omul ăsta s-a terminat prost:
1) Schengen: eșec
2) Justiție și anticorupție: eșec
3) România Educată: eșec
4) de-pesedizare: eșec (avem re-pesedizare în loc)
5) elimnarea vizelor pentru SUA: eșec („President Trump, I am visiting you for visa waiver, not for a baseball hat” ar fi fost fraza magică)
6) sănătate: eșec. S-au consolidat baronii și rețelele de șpagă instituționalizată.
Singurul succes este reforma clasei politice: a înlocuit puținii oameni buni cu imbecili și woke-iști.
Așa că domnule președinte: în parcul Palatului Cotroceni erau, acum vreo 10 ani, niște rațe. În ultimii doi ani de mandat (oh, și cât mi-am dorit să câștigați!) faceți bine și ocupați-vă cu hrănitul acelor rațe, astfel încât succesorul sau succesoarea dumneavoastră să le găsească măcănind, nu moarte, ca tot restul lucrurilor pe care le-ați atins. Vă rog frumos, nu mai atingeți nimic în statul român, că cine știe ce dezastru mai iese!
PS: dragi liberali, încetați să mă sunați "să nu-l mai atac pe preşedinte pentru că de fapt e erou: nu a cedat gazul austriecilor". Sunteți mai ridicoli ca el. Dacă într-adevăr e aşa, să iasă în conferință de presă să o spună. Dacă e mâna Moscovei, să pună serviciile să-l facă terci pe cancelarul ăla. Nu să tacă. Că deja ştim că nu tace inteligent" a scris acesta.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.