Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu lansează un nou apel către părinți: 'E extrem de important să ştii pentru ce anume copilul tău are aptitudini'

funeriu bun

După ce a recomandat părinților să confiște telefoanele inteligente ale copiilor și să scoată ecranele din camerele celor mici, fostul ministru al educației Daniel Funeriu recomandă un test de orientare pentru elevi. Funeriu le transmite părinților că este extrem de important ca elevii să urmeze studiile în domeniile spre care au înclinație.

„Orientarea sistematică e crucială în viață! Degeaba Messi ar fi jucat tenis de mic sau Einstein ar fi studiat istoria: foarte probabil niciunul nu ar fi atins nivelul extraordinar pe care l-au atins în fotbal şi fizică. De ce vă spun asta? Pentru că, pe lângă efort şi dorință ("vreau să fiu medic/ITst/cercetător!!") e extrem de important să ştii pentru ce anume copilul tău are aptitudini. Acum că aveți rezultatele de la simulările de la Evaluarea Națională şi Bac, şi MAI AVEȚI TIMP să mergeți la liceul/facultatea care vi se potriveşte, nu vă pierdeți vremea! Faceți copilului cel mai performant test de orientare disponibil în România, cel validat de Mircea Miclea şi echipa sa”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Daniel Funeriu a anunțat în urmă cu o lună că a lansat un site de meditații. Anunțul lui Funeriu a venit în ziua în care s-au anunțat rezultatele dezastruoase de la simularea pentru Evaluarea Națională, unde doar 4 din 10 elevi au reușit să obțină o notă de trecere la matematică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.