Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu: PSD va câștiga alegerile! Mesajul transmis e unul puternic! PNL și USR își sacrifică sistematic oamenii!

daniel funeriu

Daniel Funeriu: PSD va câștiga alegerile! Mesajul transmis e unul puternic! PNL și USR își sacrifică sistematic oamenii!

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților și fost lider al PSD este susținut acum de social-democrați pentru funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, felicită PSD pentru decizie pentru transmite un mesaj puternic activului de partid și nu numai ”noi nu ne lăsăm oamenii de izbelește”:

”Felicit PSD pentru susținerea lui Zgonea la ANCOM.

Mesajul PSD pentru activul de partid e foarte puternic: "noi nu ne lăsăm oamenii de izbelişte".

PNL şi USR îşi sacrifică sistematic oamenii, ceea ce face că nimeni nu mai are chef să li se alăture.

De aceea PSD va câştiga alegerile.”, a scris Funeriu pe Facebook.

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, a fost achitat în dosarul în care era acuzat de trafic de influență - acuzația DNA era că a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier județean în Buzău într-o funcție publică importantă.

Iniţial, instanţa de fond - Tribunalul Bucureşti - îl condamnase, în februarie 2020, pe Valeriu Zgonea la trei ani de închisoare cu executare, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a admis, vineri, apelul şi a dispus achitarea lui, decizia fiind definitivă.

Motivul invocat de Curtea de Apel este că fapta nu există, potrivit art.16 alin.1 lit.a din Codul de procedură penală. În consecinţă, instanţa de apel a anulat şi dispoziţiile primei instanţei privind confiscarea sumei 62.143 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.