Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, mesaj surprinzător: 'Cea mai bună investiţie acum cred că e PMP'

daniel funeriu

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Boc şi unul dintre fondatorii Partidului Mişcarea Populară, surprinde cu un mesaj despre situaţia politică internă. Acesta susţine că, în ciuda ascensiunii înregistrate de ALDE şi Pro România în sondaje, PMP se află în cea mai bună poziţie.

"Cea mai mare ţeapă din politica actuală o vor lua deputaţii/senatorii/liderii locali care migrează acum de la PNL/PMP şi neafiliaţi către ALDE, Partidul Plagiatorilor Pontişti sau PSD. La ce papară vor lua la prezidenţiale, locale şi, mai ales, legislative, vor rămâne cu buzele umflate. Pentru cei cu un simţ dezvoltat al exploatării oportunităţilor politice necompromiţătoare, cea mai bună investiţie acum cred că e PMP: dacă reuşeşte (şi cred că va reuşi) să facă pragul la europarlamentare, cei care se vor fi afirmat în campanie vor prinde locuri foarte bune în inevitabila şi solida construcţie PNL-PMP care îl va susţine pe Iohannis la câştigarea prezidenţialelor. Să nu ziceţi că nu v-am spus", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Arme împotriva răcelii: Ceaiurile mai puţin cunoscute care întăresc sistemul imunitar

Daniel Funeriu s-a autosuspendat din PMP în urmă cu mai mulţi ani, însă nu şi-a pierdut oficial calitatea de membru. Deocamdată, nu există informaţii despre o posibilă revenire a sa pe scena politică.

Potrivit ultimelor sondaje, PMP ar avea dificultăţi să atingă pragul electoral de 5%, însă acest lucru s-ar putea întâmpla la europarlamentare, în funcţie de numele candidaţilor de pe listă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.