Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu surprinde pe tema referendumului: 'Singura șansă a PNL să iasă din spirala irelevanței'

daniel funeriu

După ce USR şi Cioloş s-au poziţionat clar împotriva referendumului pentru modificarea Constituţiei, Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, consideră că PNL are o şansă să iasă din criza de imagine în care a ajuns.

"Singura șansă a PNL să iasă din spirala irelevanței în care se scufundă zilnic este o poziționare fermă pentru DA la referendum și astfel diferențiere de adevărații competitori: USR și dl. Cioloș. PNL ar trebui să îi mulțumească lui Dragnea pentru nesperata gură de oxigen. Pe care nu par să știe cum să o inspire. Că nu știu cine ar avea chef să le facă respirație 'gură la gură'...", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Referendumul privind redefinirea căsătoriei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu "da" sau "nu" va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?". Legea adoptată se referă strict la Articolul 48 din Constituţie, schimbând forma "între soţi" cu "între un bărbat şi o femeie".

CITEȘTE ȘI: AVERTISMENTUL specialiștilor: eliminarea carbohidraților din dietă conduce la reducerea speranței de viață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.