Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță desființează PRU: Atac la Victor Slav

Daniel Ghita

Campionul mondial Daniel Ghiță a reacționat după ce Victor Slav s-a înscris în PRU cu motiv că vrea să lupte împotriva defrișărilor și își arată susținerea pentru Partidul Forța Națională.

Citește și: DNA cauta `scheletii` lui Basescu in dulapurile sefei Autoritatii Electorale

Atacul lui Daniel Ghiță este devastator: ”Dragilor, vin alegerile și brusc au apărut luptătorii pentru păduri, toți luptă să salveze pădurile. Ca să mai ceară niște voturi. Unde au fost acești naționaliști care au apărut peste noapte când am cerut ajutorul "vedetelor"? La Ice bukket challenge erau toți prezenți. La lupta împotriva defrișărilor nicio vedetă nu era prezentă lângă mine! NIMENI!”

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii: Un membru al celebrei trupe Compact a încetat din viaţă / VIDEO

Daniel Ghiță, care și-a dat demisia din PRU acuzând acest partid că nu respectă principiile naționaliste, este neiertător: ”Pe mine mă scârbește să văd oameni fără coloană vertebrală. La Colectiv era la moda să ieșim in stradă, pentru pământurile si pădurile noastre nu e la modă!?”

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Apoi, Daniel Ghiță face o declarație surprinzătoare de susținere a Partidului Forța Națională: ”Unicul partid care luptă împotriva defrișărilor la ora actuală este Forța Națională care m-a ajutat să depun o petiție în Parlamentul European împotriva defrișărilor și care a cerut Parlamentului României oprirea exportului de lemne. Restul sunt doar copii ieftine”.

Citeşte şi: Propuneri de arestare în dosarul falșilor revoluționari

Potrivit lui Daniel Ghiță, ”PRU se joacă de-a naționalismul visând că intră în Parlament, lasă că românii tac și o să zică "și așa nu se schimbă nimic".”

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Daniel Ghiță face și trimitere la prezența europarlamentarului Laurențiu Rebega lângă Donald Trump la alegerile pentru președinția SUA: ”Ați văzut ce a făcut Trump în SUA? Forța populară este forța națională! Indiferenta ucide! Pădurile noastre si pământurile noastre sunt prada străinilor. Siguranta națională e în pericol. Ce face Guvernul Meu?”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.